onsdag den 20. marts 2013

Genbrugs - taske

Så blev min Kaffepose taske færdig. For mig har den, den helt rette størrelse. Tilpas stor til både at rumme nøgler og andre vigtige ting. De kan være i den uden den sprænges. En Clutch på 28x19 cm. med bund i sort.


 
 
Er ret godt tilfreds med slutresultatet, så måske det bliver til flere.
 

4 kommentarer:

 1. Super flot taske :-) Jeg har også flettet lidt, men et stykke tid har jeg ikke kunnet pga problem med min hånd. Begyndte så at sy i stedet men håber på at kunne flette igen på et tidspunkt.

  Jeg har lige meldt mig som læser på din blog via bloglovin. Måske ville det være en god idé, hvis du sætter en "knap" på din blog ude i siden, hvor man kan trykke og følge dig?

  En anden god ting (synes jeg) er at sætte etiketter på indlæg og så sætte etiketter på i siden af din blog, så man kan se, hvad du skriver om.

  Det var bare et par gode råd.

  Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt du kommer med gode forslag. Er rigtig beæret. Har bare ikke kunnet finde ud af at sætte en knap med bloglovin i min blog så arbejder på denne sag.
   Det er da kedeligt med din hånd, håber du kan komme til at flette igen for det er jo faktisk ret sjovt.

   Slet
  2. Har du en email adresse? Så kan jeg lige se, om jeg kan finde ud af, hvordan jeg fik den knap ind på min blog og så sende en mail til dig. Det vil også være en rigtig god idé at fjerne koderne, så man ikke skal skrive to ord når man skriver kommentar til dig. Det kan nemlig godt afholde mange fra at kommentere, fordi man tit skal forsøge flere gange, fordi det er svært at læse de ord! Det ved man ikke som ny blogger, og det er derfor jeg fortæller dig det. Jeg vidste nemlig heller ikke, at jeg havde koder på, da jeg begyndte at blogge.

   Slet
 2. Koder ?? er det dem som står skævt ? Nej det vidste jeg bestemt ikke. Du må meget gerne sende mig en mail. Vil glæde mig helt vildt til at kunne få det lagt på. Som du sikkert har set, fik jeg lige sat etikketter på som du foreslog.

  Lih1966@live.dk

  SvarSlet